Jentera Prettech Jiangsu & Technology Co, Ltd

Produk-produk

Berita
Rumah > Berita > Kandungan

Ciri-ciri peralatan menggelegak bir dan bagaimana untuk menggunakannya

Malta Gurinda

Menghancurkan peralatan: Gurinda Malt, produk menggunakan panduan linear dengan berketepatan tinggi, produk berjalan ketepatan tinggi; produk mengamalkan gear komposit jenis yang baru dengan pelincir sendiri (telah memperolehi paten negara) fungsi penghantaran, penghantaran adalah lebih stabil, bunyi bising adalah lebih rendah, rintangan hentaman yang kuat, rintangan lelasan adalah tinggi; Baru taip roller pengisar (mendapat paten Kebangsaan) menggunakan kepala aci keluli berkualiti tinggi dan baru roller bahan semua melakukan imbangan dinamik dalam granularity bahan pemprosesan yang lebih seragam, kecekapan lebih tinggi, Bahagian Perkhidmatan hayat yang lebih lama, di pengisaran roll kelulusan pelarasan struktur adalah mudah dan penjimatan buruh, ketepatan yang lebih tinggi; Kebersihan penting adalah lebih mudah untuk memastikan; Rekabentuk bahan suapan kepada mekanisme pelarasan, bahan makan lebih sekata.

I. utama ciri-ciri struktur dan prestasi

1, produk ini terutamanya oleh rak, sistem penghantaran, Dewan menghancurkan, mengisar roller, mekanisme pelarasan, mekanisma kawalan aliran, harimau... atas, bawah barj dan bahagian-bahagian lain.

2, mentah selepas pembuangan kekotoran dan menghadapi harimau betina, bergantung kepada berat badan yang mentah dan mesin air sedikit getaran ke dua penggelek antara bodoh penyemperitan mengisar, pengisar di bawah harimau betina yang dilepaskan.

3, produk yang mempunyai saiz yang kecil, besar pengeluaran, prestasi yang boleh dipercayai, penjimatan, penyelenggaraan mudah dan tahan lama dan sebagainya tenaga.

4. mudah operasi dan penyelenggaraan yang mudah.

II. aspek skop pemakaian

Produk ini amat meluas sesuai untuk farmaseutikal, bir, monosodium glutamat adalah penyebabnya dan lain-lain pengeluar utama peralatan yang menyokong penggunaan. Juga sesuai untuk kawasan luar bandar dan bandar kecil suapan penggunaan kilang.

Saccharification Teko, periuk gelatinization

1, penggunaan kecekapan tinggi Maitreya plat jaket teknologi pemindahan haba, digunakan Sains wap pergolakan prinsipnya, untuk mencapai pengaliran haba yang maksimum, kesan penjimatan tenaga, pada teknologi yang sama masa ambil suhu automatik penuh kawalan, untuk memastikan saccharification, peringkat proses gelatinization Pemanas kelajuan dan ketepatan masa penebat.

2, penggunaan sistem kawalan kelajuan penggantungan lanjutan antarabangsa, penggunaan kekerapan penukaran, automatik mencampurkan kaedah untuk memastikan gelatinization, proses saccharification campuran mash, boleh memaksimumkan gelatinization, saccharification proses pelbagai enzim dalam aktiviti biologi yang terbaik dan penukaran, kesan perangsang, supaya sumber kualiti terbaik bir dan kadar hasil tertinggi.

Alur penapis

1, penggunaan sistem pembinaan pisau khas berbentuk saintifik termaju dan hidraulik mengangkat teknologi automatik, untuk memastikan bahawa pelongsor seragam, lancar alur, tetapi juga meningkatkan penapisan kelajuan dan pengeluaran kecekapan, mengekalkan yang baik hasil ketelusan dan jus.

2, penggunaan Antarabangsa penggantungan maju, mencampurkan peralatan, dengan penukaran kekerapan, kelajuan peraturan, teknologi kawalan automatik, supaya operasi yang lebih mudah, fleksibel, penyelenggaraan mudah, menjimatkan kos.

Karbon dioksida Booster Mesin

Prinsip itu ialah untuk menggunakan udara termampat sebagai sumber kuasa, dengan pam udara bertekanan sebagai sumber tekanan, tekanan keluaran dan tekanan sumber gas yang memandu ke satu contoh berkadar. Dengan menyelaraskan tekanan sumber gas memandu, kita boleh mendapat tekanan gas bertekanan sepadan. Apabila tekanan gas adalah didorong dan tekanan seimbang, pam penggalak berhenti mengenakan bayaran dan tekanan gas keluaran stabil pada tekanan pratetap. Oleh itu mempunyai letupan-bukti, tekanan output boleh Laraskan kelantangan yang kecil, berat adalah cahaya, operasi adalah mudah, prestasi yang boleh dipercayai, skop permohonan adalah ciri-ciri umum dan sebagainya.

Peralatan penyejukan

Termasuk pengeluaran Beer sistem penyejukan: tangki air ais, Peti sejuk, evaporator, Menara penyejukan, sistem kawalan dan injap paip, di mana unit penyejukan adalah bahagian teras umum penggunaan ammonia cecair penyejukbekuan pemampat Kumpulan, masing-masing, untuk pertukaran haba dan penapaian langsung, demi boleh mengurangkan suhu bir.

Penapaian peralatan

Menanggung tugas pengeluaran produk. Ia harus dapat menyediakan syarat-syarat yang diperlukan untuk aktiviti-aktiviti mikrob hidup dan metabolisme dan mudah untuk mengendalikan dan mengawal, untuk pastikan merealisasikan syarat-syarat proses untuk memperolehi hasil yang tinggi.

Hop Tambah sistem

1, hop Tambah sistem boleh terdiri daripada dua atau lebih tin, dengan pam dan paip, injap dan aksesori lain, tetapi juga untuk mencapai kawalan automatik untuk menambah kuantiti.

2, hop menambah sistem tin, saluran paip, injap dan sistem-sistem lain boleh dihubungkan dengan sistem CIP untuk mencapai automatik, separa automatik, pembersihan dan sucihama.

Tangki enapan

1, mengikut bidang penapisan unit terbaik rekabentuk jilid pengumpulan gandum, membesarkan nisbah ketinggian tangki diameter, mengurangkan berpusar tenggelam kelajuan, menggalakkan pemejalan enapan dan perpaduan, mencapai pemisahan terbaik.

2, dengan kereta kebal Menyimpan keras yang panas, boleh meningkatkan hasil wort, tetapi juga mengurangkan pencemaran alam sekitar.


Siasatan
Hubungi kami
Alamat: A-tingkat 16, R&D 2,No.801 HUB, tengah Changwu Road, Wujin District, bandar Changzhou, Jiangsu, China
Telefon: +86-519-8525 5001
Perkhidmatan Faks: +86-519-8525 5068
E-mel:admin@prettech.cn
Rumah | tentang kami | Produk-produk | Berita | Rujukan projek | Hubungi kami | Maklum balas | Telefon mudah alih | XML | Utama Laman