Jentera Prettech Jiangsu & Technology Co, Ltd

Produk-produk

Berita
Rumah > Berita > Kandungan

Bahan Bahan Membuat Peralatan Wain

Bahan Peralatan Pembuatan Wain

Pada masa ini, arus perdana bahan-bahan peralatan wain pasaran mempunyai aluminium dan keluli tahan karat dan tembaga tiga jenis, ketiga-tiga jenis bahan mempunyai kelebihan, jadi dalam pilihan waktu boleh bebas untuk memilih. Winemakers berfikir bahawa bahan keluli tahan karat peralatan membuat minuman keras lebih sederhana, dari pandangan kos efektif, adalah yang paling sesuai untuk bahan pembuatan bir.

Keluli tahan karat gred makanan, yang biasa digunakan 304,316,201 yang 304 adalah yang terbaik, 316 saat, 201 lebih teruk. Tetapi secara umum, selagi tidak ada keperluan khas, sebenarnya, sebanyak 201 yang cukup, Peralatan Pembuatan Wain selagi tidak ada air, kualiti air tidak terlalu buruk, pada dasarnya dekad tidak akan buruk.

Jenis Peralatan Membuat Wain

Terdapat dua jenis peralatan membuat wain yang terdapat di pasaran: kuali lama dan dandang stim yang cekap. Pan lama adalah peralatan pembuatan wain tradisional, ia mempunyai kelemahan yang lebih besar: Mudah untuk meletakkan periuk, walaupun tuan tidak mudah dikendalikan. Keberkesanan yang tinggi dan penjimatan periuk stim stim adalah produk sains moden dan pembangunan teknologi, berbanding dengan peralatan sebelumnya mempunyai banyak kelebihan: penggunaan pelbagai teknologi pemanasan dipatenkan kebangsaan, tidak pernah menampal fenomena pot; Peralatan Pembuatan Wain Rasa Lagu ini hanya wain tebal, boleh dijual sekarang, tetapi juga boleh disimpan wain nilai tambah; Penyulingan minuman keras yang dikeluarkan biji penyulingan adalah untuk membiak makanan yang terbaik, kandungan protein lees boleh mencapai lebih daripada 18%, boleh diberi makan babi, lembu, biri-biri, rusa, ikan, ayam, itik, angsa dan sebagainya. Oleh itu, kami mencadangkan agar kami memilih peralatan minuman keras wap yang cekap dan selamat.

Perkhidmatan pra-jualan Peralatan Pembuatan Wain

Berikut adalah sebahagian kecil untuk memberitahu anda bahawa tahap perkhidmatan juga merupakan faktor penting dalam menilai jenama. Perkhidmatan pra-jualan termasuk:

Beli peralatan wain Kecil apabila anda perlu memberi perhatian kepada yang mana, adalah komunikasi telefon, pertama anda ingin membeli periuk anggur, anda harus memberi pengilang panggilan konsultasi telefon! Ini adalah langkah pertama untuk anda menilai profesional atau tidak, jika anda bertanya soalan dia dapat memberikan jawapan yang memuaskan dan terperinci, supaya kilang juga boleh. Sekiranya anda tidak menanyakan soalan dia boleh membantu anda berfikir dan menyelesaikannya, maka kilang ini boleh dipercayai;


Siasatan
Hubungi kami
Alamat: A-tingkat 16, R&D 2,No.801 HUB, tengah Changwu Road, Wujin District, bandar Changzhou, Jiangsu, China
Telefon: +86-519-8525 5001
Perkhidmatan Faks: +86-519-8525 5068
E-mel:admin@prettech.cn
Rumah | tentang kami | Produk-produk | Berita | Rujukan projek | Hubungi kami | Maklum balas | Telefon mudah alih | XML | Utama Laman