Jentera Prettech Jiangsu & Technology Co, Ltd

Produk-produk

Berita
Rumah > Berita > Kandungan

Wain membuat peralatan terbahagi kepada pelbagai jenis bahan

Peralatan membuat wain terbahagi kepada pelbagai bahan-bahan, bahan-bahan yang berbeza brewed rasa wain yang secara semulajadi mempunyai perbezaan tersendiri.

Kayu sebagai bahan peralatan membuat:

Kelebihan: kos yang murah.

Kekurangan: Zhen kayu ialah sekeping kayu bersama-sama, jurang antara kayu, meterai yang tidak baik, ditambah pula dengan prestasi periuk tidak baik untuk membawa wap wain yang lari, kira-kira 20% pengeluaran yang lebih rendah, yang dibeli murah, malah kecekapan pengeluaran sebenarnya kan y rendah.

Bahan untuk wain yang menggelegak peralatan:

Kelebihan: kos yang agak murah.

Keburukan: mudah karat karat, akan membawa kepada wain kukus berkarat, warna bertukar kuning, serius boleh menjejaskan kualiti serta perisa minuman keras.

Berasaskan alkohol peralatan membuat:

Kelebihan: tiada karat.

Kelemahan: tidak tinggi suhu, aloi aluminium yang mengandungi plumbum, dalam proses mengewap wine dipecahkan, memberi kesan kepada kualiti putih wain, mengandungi bahan karsinogenik, hukum kebersihan makanan negara, tidak boleh menggunakan aluminium untuk menghasilkan makanan peralatan.

Buatan seramik peralatan membuat:

Kelebihan: rasa wain yang baik.

Kekurangan: seramik kekonduksian perlahan, mengewap wain untuk masa yang lama, pembaziran bahan api. Dan mudah untuk bergerak dan rapuh, tetapi juga murah untuk beli mahal dengan.

Buatan tembaga peralatan membuat:

Kelebihan: ion kuprum dapat boleh meningkatkan kualiti minuman keras, peralatan membuat yang baik bahan-bahan.

Kelemahan: mahal, peranti kecil kepada beberapa juta.

Keluli tahan karat bagi peralatan membuat:

Terdapat industri, makanan khas, perubatan khas keluli, biasanya makanan adalah 8K 304 keluli, asid, alkali, suhu yang tinggi. Hayat sehingga 10 tahun, keberaliran haba yang baik, menyejukkan dan menutup prestasi Ye Hao, bagi memastikan pengeluaran dan kualiti arak, kos sederhana, adalah pilihan yang baik untuk peralatan membuat wain.


Siasatan
Hubungi kami
Alamat: A-tingkat 16, R&D 2,No.801 HUB, tengah Changwu Road, Wujin District, bandar Changzhou, Jiangsu, China
Telefon: +86-519-8525 5001
Perkhidmatan Faks: +86-519-8525 5068
E-mel:admin@prettech.cn
Rumah | tentang kami | Produk-produk | Berita | Rujukan projek | Hubungi kami | Maklum balas | Telefon mudah alih | XML | Utama Laman