Jentera Prettech Jiangsu & Technology Co, Ltd

Produk-produk

Berita
Rumah > Berita > Kandungan

Penyelenggaraan Peralatan Pembuatan Wain

Penyelenggaraan Wain Penyelenggaraan peralatan untuk memasak wain mesti mempunyai Alat Pembuatan Wain yang baik, dan Peralatan Pembuatan Wain yang baik akan menjadi baik setelah penyelenggaraan Peralatan Pembuatan Wain, penyelenggaraan peralatan, Pembuatan Peralatan Peralatan Pembuatan Wain akan lebih lama, kemudian bagaimana Untuk betul mengekalkan kilang bir? Mari kita lihat penyelenggaraan peralatan pembuatan wain yang dianjurkan untuk semua orang:

Penyelenggaraan Wain Penyelenggaraan peralatan: Penyelenggaraan daripada pembaikan lebih proaktif: penyelenggaraan adalah operasi biasa peralatan pengeluaran untuk menjalankan pemeriksaan penyelenggaraan tetap atau tidak teratur, tujuannya adalah untuk memastikan peralatan pengeluaran tidak berlaku atau kurang kegagalan, jabatan-jabatan berfungsi untuk menguasai Penyelenggaraan dan pembaikan harus mengikut prinsip. Masa penyelenggaraan dengan penggunaan dan pengurusan genggaman fleksibel mereka sendiri, boleh menjadi perancangan dan kawalan autonomi, adalah cara penyelenggaraan pencegahan yang proaktif dan aktif. Pembaikan adalah kegagalan peralatan pengeluaran untuk membaiki, tujuannya adalah untuk memulihkan fungsi asal, untuk memastikan operasi biasa peralatan pengeluaran. Waktu pembaikan tidak dikekalkan oleh kakitangan penyelenggaraan diri mereka, perancangan dan pengendalian adalah miskin, adalah cara penyelenggaraan pasif dan negatif.

Pelbagai aplikasi kecekapan tinggi dan peralatan menjimatkan tenaga

Minuman sulingan: wain beras sulingan, wain beras ketuhar, wain sorgum, wain jagung, wain gandum dan lain-lain wain makanan, wain kuih penyulingan Shan, wain, sari, wain bunga, wain teratai salju dan wain lain Wain wam.

Pensterilan: Ia boleh digunakan dalam pemprosesan, pengeluaran dan pensterilan wain beras, kicap, makanan, tauhu dan sebagainya.

Penyulingan: Barangan peralatan ini boleh digunakan untuk beras, yang lain kerana peralatan di dandang mempunyai dua paip stim, selagi yang lain mengaku periuk nasi, boleh di wain mengukus pada masa yang sama beras, simpan Masa dan bahan api.


Siasatan
Hubungi kami
Alamat: A-tingkat 16, R&D 2,No.801 HUB, tengah Changwu Road, Wujin District, bandar Changzhou, Jiangsu, China
Telefon: +86-519-8525 5001
Perkhidmatan Faks: +86-519-8525 5068
E-mel:admin@prettech.cn
Rumah | tentang kami | Produk-produk | Berita | Rujukan projek | Hubungi kami | Maklum balas | Telefon mudah alih | XML | Utama Laman